Blek tänderna tryggt hemma

Blek tänderna tryggt hemma

Att din munhälsa är viktig för hela kroppen kanske du redan vet? Problemet är bara att även om dina tänder är friska, så kan du tyngas psykiskt av deras utseende. Det kan vara att du har väldigt gula tänder, eller tänder som är missfärgade av nikotin, kaffe och te. Du behöver dock inte må dåligt över hur din mun ser ut. Idag finns många tandblekningar du tryggt kan göra hemma.

Hemmablekningar har fått lite oförtjänt dålig kritik. Idag finns många säkra varianter som ger gott resultat. Hos Bäst tandblekning kan du hitta en tandblekning som passar dig. De listar olika varumärken och betygsätter dem. På så sätt kan du som ska använda tandblekningen känna dig trygg med att resultatet blir bra.

Många mår dåligt över sina tänder i onödan

Ett bländvitt leende har varit ett tecken på skönhet länge, något som kanske känts mindre bra för den som har tänder som går åt gult. Med dagens moderna tandblekningar för hemmabruk är problemet dock snabbt fixat. När du inte vågar le och hela tiden känner dig medveten om hur dina tänder ser ut kan det vara dags att göra en tandblekning. Ofta går det snabbt att få önskat resultat. Att bleka tänderna hos tandläkaren kan vara bra om du har mycket problem med dina tänder. I andra fall går det lika bra att göra det hemma.

Tänk på det här innan du bleker tänderna

För att du ska lyckas med din tandblekning är det viktigt att du följer anvisningarna på förpackningen. Att till exempel ta mer blekmedel för att få ett snabbare resultat är inget att rekommendera. Det är också viktigt att dina tänder är friska i övrigt. Du bör inte göra en hemmablekning om du vet med dig att du har hål i någon tand. Tänk också på att lagningar och tandproteser inte går att bleka.

dante